Personal training

De kleermaker van jouw lijf, dat zijn wij van PTRobin in Groenlo. Wij helpen je graag om jouw persoonlijke doelen te bereiken door middel van training en persoonlijke begeleiding. Samen gaan wij er tegenaan.

Vakmensen met oog voor het individu

Vakmensen met oog voor het individu en met passie voor training en voeding. Waarbij plezier in het sporten en jij centraal staan; dat zijn wij van PTRobin. Veranderingen worden namelijk niet gecreëerd door apparaten of een wonderdieet. Dit komt uit jouw drive of verlangen, die wij ondersteunen en versterken. Zonder motivatie is er immers geen resultaat. Het maakt ons niet uit wie jij bent. Iedereen die begeleiding nodig heeft is bij ons welkom. Of het nou gaat om het verliezen van gewicht of voor het optrainen voor een triathlon. Wij maken samen met jou een plan op maat.

Het persoonlijke plan begint met een intakegesprek en daarbij voeren we een 0-meting uit. Hoe sta je er op dat moment voor op basis van je fysieke, cognitieve en sociale gesteldheid? Vervolgens gaan we over tot het stellen van doelen. Daarbij kijken we naar alles wat nodig is om jouw persoonlijke doel te bereiken. Wat zijn jouw eigenschappen en hoe ziet je omgeving eruit? Wat is je motivatie? Hoe ziet je voedingspatroon eruit? Op basis van verschillende aspecten maken we een uniek en persoonlijk plan. Alleen dan kun je voor het beste resultaat gaan!

Voordelen van een personal trainer bij PTRobin

Maak een afspraak voor een personal trainer

Wil je weten of personal training wat voor jou is? Maak met ons een afspraak voor een adviesgesprek en bekijk wat de mogelijkheden voor jou zijn. Bekijk de tarieven en schrijf je in! Het is ook mogelijk om personal training met maximaal 3 personen te volgen. Zo kun je samen met familie of vrienden jullie doelen bereiken!

Ben je er klaar voor om samen jouw doelen te bereiken?

Heb je een vraag?