Incl Open Gym.

Bij alle abonnementen heb je toegang tot de Open Gym.

Personal training

PERSONAL TRAINING - 1 PERSOON

69
95
per uur
  •  

PERSONAL TRAINING
30 MIN

34
95
per half uur
  •  

PERSONAL TRAINING - 2 PERSONEN

84
95
per uur
  •  

Abonnementen

5x PER MAAND

Groepslessen
51
95
Maandelijks
  • Inclusief onbeperkt fitnessen in de open gym

10x PER MAAND

Groepslessen
61
95
Maandelijks
  • Inclusief onbeperkt fitnessen in de open gym

ONBEPERKT

Groepslessen
71
95
Maandelijks
  • Inclusief onbeperkt fitnessen in de open gym

*Contract duur 6 maand, daarna maandelijks opzegbaar. Bij inschrijving, eenmalig €25,- intakekosten.

Bedrijfsfitness

Mensen willen gezonder leven. Dat is al lang geen privékwestie meer. Werknemers verwachten goede arbeidsvoorwaarden, waarbij ook aandacht is voor de gezondheid van het personeel.

Bedrijfsfitness Nederland neemt deze verantwoordelijkheid over van ondernemers, door ervoor te zorgen dat medewerkers eenvoudig kennis kunnen maken met allerlei individuele sporten.

Je wilt natuurlijk een zo goed mogelijke werkgever zijn. Daarom zorg je voor lekkere koffie, uitdagende functies en een prettige werksfeer. Maar de laatste jaren wordt het steeds duidelijker hoe belangrijk het is dat je werknemers voldoende beweging krijgen. Hoe vitaler en gezonder je werknemers zijn, hoe meer energie ze hebben. Dat zie je terug in de productiviteit en hun werkplezier. Maar ook de creativiteit van je medewerkers krijgt een vette boost als ze meer sporten, dus eigenlijk zijn er alleen maar voordelen. Die voordelen kunnen we heel concreet maken: een medewerker die regelmatig sport, is gemiddeld 6 dagen per jaar minder ziek. Als je bedenkt dat 1 dag verzuim je zo’n 300 euro kost, snap je dat dat je direct geld oplevert. Investeren in vitaliteit loont!

*Studentenkorting

Op vertoon van een geldige studentenpas geven wij studenten 10% korting op de abonnementsprijs.

* Alle abonnementen bieden onbeperkt open gym uren en zijn per maand. * Alle abonnementen hebben een contractduur van zes maand. * Alle abonnementen hebben een maand opzegtermijn vanaf de laaste incasso. * Bevriezen

Het abonnement kan worden bevroren indien er een medische overmacht is, in combinatie met een doktersverklaring. (kosten € 10,- per maand)

* Beëindigen Het abonnement kan eenvoudig worden aangepast of worden beeindigd via onze eigen club app. Jij bepaald hoe, wat of wanneer. Groepen, sportteams en bedrijven in overleg.

Heb je een vraag?